Meditații Desen Arhitectură
  • Articole
    • Psihologie desen
    • Îmbunătățit grafica
    • Gândire Arhitect
  • Carte desen arhitectura
  • Înscriere meditații
  • Rezultate Elevi
Meditații Desen Arhitectură
  • Articole
    • Psihologie desen
    • Îmbunătățit grafica
    • Gândire Arhitect
  • Carte desen arhitectura
  • Înscriere meditații
  • Rezultate Elevi

0722100987

Sună acum, locuri limitate

Metodă predare

Este rezultatul experienţei de peste 8 ani în a preda desen arhitectural şi în colaborări de proiecte aici, dar şi in Anglia.
Cursul se va ține în grupă și se axează pe feedback modulat pe fiecare elev în parte şi pe un dialog permanent 1-la-1 între profesor şi elev.
Inovație în predare
Cursul și tehnologia de predare au evoluat și mai mult – fiecare ședință de pregătire are și lecție video înregistrată în avans.
– Toată lecția predată în avans prin videouri ce le poți vedea pe telefon sau calculator (deci în teorie poți învăța de acasă tot ce ai fi înțeles la ședință, apoi la pregătire doar aprofundezi lecția)
– Fiecare stadiu din desen explicat în detaliu, fiindcă poți să vezi ad literam cum se desenează orice – dacă ai un blocaj poți relua partea aceea a videoului până îți este 100% clar
– Exemple de desene din generațiile trecute corectate de mine live, pe video – așa poți să înveți și mai repede (din greșelile colegilor tăi)

De asemenea, cunoștințele mele asupra tipologiei MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) au evoluat și mai mult, așa că acum iți pot citi ad literam gândurile (nu te speria când se întâmplă asta la pregătire).
– Îți pot răspunde la toate întrebările legate de “de ce ești în felul acela?“, “De ce anumite părți ale desenului ți se par ȚIE grele?” și de ce tocmai de aceea trebuie să le aprofundezi
– Fiecare ședință de pregătire este 100% customizată tipologiei tale de caracter – iarași, fiindcă îți înțeleg pattern-urile cognitive, știu cum să fac ca studiul desenului arhitectural să fie ședință după ședință ușor, distractiv și productiv pentru tine
– Descoperim împreună toate talentele tale (care sunt specifice/unice ție) și le exprimăm prin desen – îți formezi cu adevărat un stil unic de desen (acest lucru nu ai cum să îl înveți nicăieri altundeva/nu există școală sau curs de arhitectură care predă asta)

Mă înscriu la meditații - direct prin grupul de whatsapp

Intri pe grup, îți trimit lectia de pregătit în avans, îi facem corecturi, apoi dacă totul e ok, începem meditațiile primul weekend ce urmează.

Ce vei obţine de la meditaţii

  • Cum să descompui vizual şi să înţelegi orice clădire, indiferent de stilul arhitectural sau de nivelul de complexitate… ca apoi să o poţi desena într-o manieră precisă şi fotorealistă.
   • Tehnicile pas cu pas pentru ca să desenezi şi să schiţezi ca şi cum ai terminat liceul de arhitectură cu media 10… astfel încât pentru toţi din jurul tău eşti un TALENT nativ la arhitectură.
   • Cum să îţi dezvolţi un stil propriu şi UNIC de desen astfel încât nu doar să ai succes la admitere, dar să ai succes şi apoi ca student la arhitectură… atât în ţară, cât și ORIUNDE decizi să te duci în lume cu arhitectura.
   • Tot ce trebuie să ştii pentru A LUA examnul de admitere… DE PRIMA DATĂ – fără complicaţii, fără dezamăgiri, fără timp şi bani irosiţi.
   • Mai multe stiluri grafice diferite care îţi vor face toate desenele să arate ca opere de artă atât pentru ‘oamenii de rând’, cât şi pentru cei mai pretenţiosi arhitecti a căror favor vrei să-l câştigi.
   • SECRETUL să faci orice arhitect să fie impresionat INSTANT de planşa ta… te avertizez însă că nu e vorba de ce îţi imaginezi probabil acum… şi în nici un caz nu e vorba despre a avea cele mai noi şi scumpe unelte de desen.
   • Despre psihologia din spatele creativităţii şi cum să-ţi dezvolţi imaginatia astfel încât să ai un avantaj competitiv masiv faţă de oricine care dă la arhitectură sau studiază arhitectura.
   • Fundamentele educaţiei arhitecturale pre-universitare… adică pe scurt nu doar o să desenezi arhitectură ci o să şi înveţi cum să proiectezi la un nivel incipient case şi clădiri mici prin exercitii de limbaj arhitectural.
   • Desen tehnic la un nivel avansat – asta daca ai auzit zvonuri până acum ca Geometria Descriptiva şi Construitul de Umbre sunt foarte periculoase. Vei învăţa cum să le întelegi pe ambele cu minim de efort…
   • Cum să scapi de toate gândurile tale negative legate de desen, de exemplu clasicul ‘daca esti sau nu talentat(a)’… si cum sa iti concentrezi toata energia pe a-ti dezvolta creativitatea si imaginatia arhitecturala.
Şi cel mai important…
   • Cum să dezvolţi calităţile interioare de care ai nevoie pentru a avea succes pe tot parcursul carierei tale de arhitect:
        – Disciplină
        – Inventivitate
        – Maturitate Creativă
        – Încredere în Sine
Mă înscriu la meditații - direct prin grupul de whatsapp

Intri pe grup, îți trimit lectia de pregătit în avans, îi facem corecturi, apoi dacă totul e ok, începem meditațiile primul weekend ce urmează.

Orar

00:00 – 00:20 …………………………………………………………………………………………………………….. Corectat Temă Pentru Acasă
00:20 – 00:30 …………………………………………………………………………………………………………….. Prezentat Temă Nouă
00:30 – 01:00 …………………………………………………………………………………………………………….. Dezvoltat Soluţie Temă Nouă
01:00 – 02:00 …………………………………………………………………………………………………………….. Terminat Desen Linie Planşă
02:00 – 03:00 …………………………………………………………………………………………………………….. Terminat Grafica Finală Planşă
03:00 – 04:00 …………………………………………………………………………………………………………….. Corectură + Feedback Planşă

Garanția cursului

Acum voi zice ceva şi mai nebunesc, dar… cum am promis, sunt sincer cu tine până la capat…

Sunt atât de convins că meditaţiile la desen cu mine îţi vor aduce tot succesul pe care ţi-l doresti cu arhitectura şi că de asemenea cursul meu este CEA MAI BUNĂ OPŢIUNE să intri la facultate, încât sunt dispus să-ţi ofera o garanţie pe care eu personal nu am mai întâlnit-o până acum în toată experienţa cu arhitectura…
Eu îţi garantez banii înapoi la fiecare şedinţă daca ai impresia că şedinţa nu a fost productivă, sau că nu ai învăţat destule…
Sau dacă pur şi simplu ai simţit că nu şi-a dat nimeni silinţa să te înveţe desen bine… în cazul acesta eu consider că nu mi-am facut datoria, aşa că îţi returnez banii înapoi pentru şedinţa de pregătire.

Însă ca să fie totul fair play, trebuie să fiu sincer până la capăt:

Acest curs nu este pentru toată lumea!

 

Începător sau deja cu experienţă în domeniu, pot să îţi reduc ce am zis mai sus la 2 condiţii esenţiale:

 

1. Vrei cu adevărat să inveţi

Scopul cursului e sa înveţi să desenezi cât mai bine, aşa că mă aştept să dai dovadă de seriozitate.
Pentru tine asta se traduce în două şedinţe pe săptămâna de desen, plus o temă pentru acasă…
Adică, aproximativ 20 ore desen/săptămână din 168 ore cât are săptămâna în total.
Ahh… si de asemenea pregăteşte-te să începi treptat să ‘think outside the box’, adica sa incepi sa gandesti cum ai nevoie sa gandesti ca sa fii un elev de succes, apoi un student de succes, apoi un arhitect de succes.

 

2. Vrei să-ţi cultivi si să-ţi foloseşti IMAGINAŢIA

Am avut prilejul să lucrez cu destule persoane încât să realizez că în arhitectură nu e destul să fii serios, ci trebuie să ai şi o dorinţa de a combina ce stii deja în idei NOI… şi să ai curajul să rişti pentru ideile tale.
“Două şedinţe pe săptămâna de desen, plus o temă pentru acasă… aproximativ 20 ore desen/săptămână din 168 ore cât are săptămâna în total.”
La suprafaţă majoritatea oamenilor sunt plini de intenţii bune şi se afişează la meditaţii, însă doar pentru a li se confirma ce idei au deja în cap: faptul că ‘ştiu deja’, ideea că ‘e foarte greu’, premiza că ‘nu o să am nevoie de aşa ceva când voi fi arhitect/designer’.
A-ţi folosi imaginaţia implică şi IEŞIREA DIN ZONA DE CONFORT… adică să încerci să desenezi lucruri care la început nu au logică sau par ca ‘nu sunt de tine’… tocmai pentru a descoperi apoi ce înseamnă ele cu adevărat.

Păreri, opinii, povești și gânduri.

No shortcode ID found

Întrebări comune:

Dacă vreau să încerc arhitectura și nu știu dacă e de mine?

Recomand abordarea aristotelică – încerci 2 săptămâni, vezi dacă e de tine, dacă nu e, te lași.

Dacă este de tine, bagi bine fiindcă or să iasă lucruri foarte frumoase din asta.

E nevoie de talent pentru arhitectură?

Nu. O să ajungi unde ai nevoie prin educație pur și simplu. Tu ai un ceva al tău care îți este specific, asta se va vedea și exprima pe parcurs, pe măsură ce evoluezi în grafică și gandire.

Cât trebuie să studiez pe săptămână?

Din 168 ore ale săptămânii, 20 ore de studiu: aproximativ 10 la lecții și 10 la studiu individual prin temă.

De ce aici la meditații?

Ehh, sperăm că ți-ai răspuns la asta singur(ă) deja, DAR dacă nu ai facut-o…

Știu cel mai bine să mă pliez pe psihologia ta ca elev… și completez asta prin abilități

Cât timp e necesar pentru a intra la fără taxă?

1 an. Ca să poți realiza toate schimbările interioare necesare să ajungi în acel top 5-20%

De ce sunt dați afară elevii care nu-și fac tema?

I-aș minți dacă i-aș lăsa să se strecoare așa… le-ar face rău pe termen lung în facultate și mai încolo. Ar reduce calitatea colectivului. Am pretenția să tragi pentru visele tale cât de mult trag și eu.

Este greu să înveți arhitectură?

Da. Arhitectura alături de medicină și teatru sunt cele 3 facultăți ‘cu acel ceva’, care nu sunt pentru toată lumea. Ignoră asta, simți ceva legat de arhitectură ne auzim și te aduc unde ai nevoie să ajungi.

Ce profil este ideal la liceu pentru arhitectură? 

Mate-info fiindcă te forțează să fii disciplinat mental. Nu-ți bate capul cu liceu de profil, de acolo vin elevii cei mai în dezavantaj.

Merg meditațiile online la arhitectură?

Merg mai bine decât cele fizice. Tot ce desenezi e făcut doar de tine, fără să fie nevoie de intervenția mea pe planșă. Corectura la 20 minute.

Dacă vreau la arhitectură, însă mi-e frică, nu am fost nici la un liceu de profil, nu am nici talent?

Este un domeniu de min max, ori sunt oameni foarte jos, ori foarte sus și de neatins. Te cresc eu ca să poți trece prin stadii până ajungi unde vrei. Tu doar să fii serios.

Pot începe târziu meditațiile?

Ideal, nu. Dacă începi mai devreme, știi mai multe pentru după ce intri la facultate. Dacă începi mai târziu, să mă contactezi urgent fiindcă o să fie mult de recuperat și vei avea un ritm de studiu dublat.

Când să încep meditațiile?

Fix când ți-a venit ideea aceasta. Nu stai să te documentezi 2-3 luni că să fii pregatit(ă). Nici nu știi dacă îți place sau e de tine, afli asta după primul weekend.

De ce să mă dedic/să sacrific atât de mult pentru arhitectură?

Perioada aceasta de 16, 17, 18, 19 ani nu va mai apărea vreodată în viața ta. Cursul acesta și cum te formează este cea mai bună educație posibil pentru tine, ce înveți aici vei lua cu tine în tot restul carierei tale. Profită de fereastra aceasta.

 

Dacă îți este frică că nu o să poți trece proba de admitere pentru  facultatea de arhitectură (și chiar dacă reușești, nu o să te descurci în facultate fiindcă nu știi suficiente)

Dacă simți câte ai putea face în arhitectură, însă ai toate ideile în cap și nu le poți exprima pe foaie să le vadă toată lumea

Dacă tu cauți profesorul care vrea ce e mai bun pentru tine și alături de care vei creea cele mai bune desene posibil.

Dacă ți se pare o idee interesantă să înțelegi arhitectură și desenul arhitectural și să ajungi în top 5% că educație arhitecturală la nivel global

Dacă ți-ai dorit mereu să te pregătești pentru cariera de arhitect, însă  nu ți-ai putut îndeplini pană acum dorințele din motive neclare și ție

Dacă sperai că se poate învață desen de arhitectură și  altfel, într-un mod ne-plictisitor… și că va apărea acel moment cândva, de undeva…

Detalii de contact

Număr de telefon: 0722.100.987

Adresa de email: medarhitectura@yahoo.com

Mă înscriu la meditații - direct prin grupul de whatsapp

Intri pe grup, îți trimit lectia de pregătit în avans, îi facem corecturi, apoi dacă totul e ok, începem meditațiile primul weekend ce urmează.

Meditații Desen Arhitectură
  • Articole
  • Carte desen arhitectura
  • Înscriere meditații
  • Rezultate Elevi

0722.100.987 / medarhitectura@yahoo.com

Powered by Leadlion.

Input your search keywords and press Enter.

Website-ul nostru foloseşte cookie-uri pentru optimizarea conţinutului şi îmbunătăţirea performanţei platformei. Continuarea navigării constituie acceptul dumneavoastră ca pagina noastră web să poată seta fişiere de tip cookie în browserul dumneavoastră.

SetăriACCEPT
Manage consent

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
SAVE & ACCEPT